Skip to main content
English (en)
English (en)
Latviešu (lv)
You are not logged in. (
Log in
)
PTF
Home
Courses
LBTU
E-studiju kursi
PTF
Course categories
LBTU
LBTU / E-studiju kursi
LBTU / E-studiju kursi / ITF
LBTU / E-studiju kursi / VBF
LBTU / E-studiju kursi / VMF
LBTU / E-studiju kursi / PTF
LBTU / E-studiju kursi / MF
LBTU / E-studiju kursi / ESAF
LBTU / E-studiju kursi / LF
LBTU / E-studiju kursi / TF
LBTU / E-studiju kursi / MC
LBTU / E-studiju kursi / BOVA
LBTU / Citi
LBTU / Citi / Pārbaudījumi
LBTU / Citi / Katedras un institūti
LBTU / Citi / Instrukcijas
LBTU / DIGITEKA
Search courses
Search courses
1
Page 1
2
Page 2
»
Next page
Akadēmiskā rakstīšana un publicēšana
Eurolegume
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Uzturzinātne
Jūras produkti
Patērētāja politika
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Biznesa plānošana un statistika I
Uzturzinātne II
Uztura mācība
Pārtikas procesi un iekārtas
Pārtikas produktu iesaiņošana
Lopkopības produktu ražošana un pārstrāde IV
Pētnieciskais darbs
Maģistra darbs
Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija
Analītiskā ķīmija
Viesmīlības uzņēmumu vadība I
Viesmīlības uzņēmumu vadība II
Pārtikas tehnoloģijas
Lauksaimniecības produktu pārstrāde
Organiskā ķīmija II
Loģistika viesmīlībā
Fizikālā un koloidālā ķīmija II
Uztura mācība
Apkalpošanas organizācija
Apkalpošanas organizācija
Food Additives
Organiskā ķīmija I
Tūrisma organizācijas pamati
Bioķīmija
Zivis, olas, to pārstrāde
Jaunu pārtikas produktu izstrāde
Tūrisma ģeogrāfija
Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes
Kvalitātes vadības pamati I
Lopkopības produktu kvalitāte
Graudu kvalitātes noteikšanas tehniskie paņēmieni
Uzturzinātne
Detection Techniques for Cereal Quality Assessment
Pārtikas struktūra un mikrostruktūra
Sensorā un patērētāju zinātne
Inovatīvais tehnoloģiskajās iekārtās
Automatizācija
Ģenētiski modificēta pārtika
Kvalitātes vadības pamati II
Pārtikas kvalitātes vadīšana
Pārtikas funkcionālās īpašības
Toksikoloģija
1
Page 1
2
Page 2
»
Next page