Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
English (en)
Latviešu (lv)
Log in
Home
Courses
LBTU
E-studiju kursi
LPTF
LPTF
Course categories
LBTU
LBTU / E-studiju kursi
LBTU / E-studiju kursi / IITF
LBTU / E-studiju kursi / IITF / TF
LBTU / E-studiju kursi / MVZF
LBTU / E-studiju kursi / MVZF / MF
LBTU / E-studiju kursi / VMF
LBTU / E-studiju kursi / LPTF
LBTU / E-studiju kursi / LPTF / LF
LBTU / E-studiju kursi / ESAF
LBTU / E-studiju kursi / MC
LBTU / Citi
LBTU / Citi / Pārbaudījumi
LBTU / Citi / Katedras un institūti
LBTU / Citi / Instrukcijas
LBTU / Citi / BIP
LBTU / DIGITEKA
Search courses
Search courses
Expand all
LF
Eurolegume Eurolegume
LauZ3187 Agroekoloģija un vides aizsardzība
LauZ3155 Mazie atgremotājdzīvnieki
LauZP078 Lopkopība II
LauZ4281 Entomoloģija un fitopatoloģija (meža veselība) I
LauZ4264 Zivkopība
LauZ3176 Augu patoloģija
LauZ1002_eng Practical Agriculture Management
LauZ4098 Dzīvnieku ēdināšana
LauZ3182 Ilgtspējīgas lauksaimniecības politika
PārZP032 Pārtikas kvalitātes vadība II
LauZ6130 Maģistra darbs II
LauZ6126 Zirgu audzēšana
LauZ2055_eng Animal Husbandry
LauZ5041 Kvantitatīvās ģenētikas pamati
PārZ3010_eng Microbiology I
LauZ3174 Barības līdzekļi
Ģeol5002 Ģeoloģijas un augsnes informācija
PārZ3099 Ievads pētniecībā
Citi3062 Informācijas tehnoloģijas viesmīlībā
LauZ3194 Pētījumu metodika lopkopībā
Ķīmi2018_eng Food Organic Chemistry
PārZ3082_eng Fish processing technologies
LauZ2059_eng Weeds and Weed Management
PārZ3100 Higiēnas pārvaldība viesmīlības uzņēmumos
LauZ4265 Laukaugu bioloģija un ražošana
Ķīmi3021 Pārtikas bioķīmija
PārZ3083_eng Development of innovative products I
LauZ3195 Dabas resursi lauksaimniecībā
PārZ1003_eng Biology of Raw Materials of Food
Ķīmi2019_eng Physical and Colloidal Chemistry
LauZ5197 Kultūraugu audzēšanas sistēmas
Citi3061 Komunikācija viesmīlībā
PārZM006 Kosmētika
PārZ3096 Vīna kultūra
PārZM006_eng Cosmetics
LauZ5194 Dzīvnieku audzēšanas sistēmas
LauZ3175 Agroekoloģija un vides aizsardzība
LauZB036 Ģenētika
PārZ1012_eng Fundamentals of Food Science II
LauZB036_eng Genetics
LauZ3185 Augu fizioloģija II un biotehnoloģija
PārZR002 Inovācijas pārtikas uzņēmumā
LauZ5032 Barības vielu apgāde
PārZR004 Pārtikas iekārtas
CinžB002 Kvalitātes sistēmas
PārZR005 Pārtikas tehnoloģijas
PārZ3097 Diplomprojekts
PārZB002 Dzērienu ražošanas tehnoloģija
Citi3066 Pārtikas produktu ražošana
View more