Atvērt galveno saturu
LBTU e-studiju sistēma
  • Latviešu ‎(lv)‎
    English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎
Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)

PTF

  1. Sākums
  2. Kursi
  3. LBTU
  4. E-studiju kursi
  5. PTF
  • 1 Lapa 1
  • 2 Lapa 2
  • » Nākamā lapa
Akadēmiskā rakstīšana un publicēšana
Eurolegume
Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi
Uzturzinātne
Jūras produkti
Patērētāja politika
Pārtikas produktu kvalitāte (dok)
Pārtikas aprite un tās likumdošana
Biznesa plānošana un statistika I
Uzturzinātne II
Uztura mācība
Pārtikas procesi un iekārtas
Pārtikas produktu iesaiņošana
Lopkopības produktu ražošana un pārstrāde IV
Pētnieciskais darbs
Maģistra darbs
Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģija
Analītiskā ķīmija
Viesmīlības uzņēmumu vadība I
Viesmīlības uzņēmumu vadība II
Pārtikas tehnoloģijas
Lauksaimniecības produktu pārstrāde
Organiskā ķīmija II
Loģistika viesmīlībā
Fizikālā un koloidālā ķīmija II
Uztura mācība
Apkalpošanas organizācija
Apkalpošanas organizācija
Food Additives
Organiskā ķīmija I
Tūrisma organizācijas pamati
Bioķīmija
Zivis, olas, to pārstrāde
Jaunu pārtikas produktu izstrāde
Tūrisma ģeogrāfija
Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes
Kvalitātes vadības pamati I
Lopkopības produktu kvalitāte
Graudu kvalitātes noteikšanas tehniskie paņēmieni
Uzturzinātne
Detection Techniques for Cereal Quality Assessment
Pārtikas struktūra un mikrostruktūra
Sensorā un patērētāju zinātne
Inovatīvais tehnoloģiskajās iekārtās
Automatizācija
Ģenētiski modificēta pārtika
Kvalitātes vadības pamati II
Pārtikas kvalitātes vadīšana
Pārtikas funkcionālās īpašības
Toksikoloģija
  • 1 Lapa 1
  • 2 Lapa 2
  • » Nākamā lapa
Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
Sākums
  • Latviešu ‎(lv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Latviešu ‎(lv)‎
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni