Skip to main content
LBTU e-studies system
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎
You are currently using guest access
Log in
LBTU e-studies system
Home
  1. Courses
  2. LBTU
  3. E-studiju kursi
  4. MC

MC

IK2019 IK2019
KPLT2033 Klimata pārmaiņas lauku teritorijās (moduļi)
RFPH114 Requirements for food processing hygiene
WHK114 Work hygiene
EQP114 Expertise and quality of plant origin products
PPAS114 Professional pedagogy and psychology
PHS114 Philosophy and history of science
QSFC_2015 Quality system in Food Cycle (LT)
MSLT_2015 Methodology of studies (LT)
FHI_LV2015 Food hygiene and inspection (LV)
FS_LV2015 Food safety (LV)
BKE_101 LBTU bibliotēka. Katalogi. E-žurnāli un e-grāmatas
BINO Bibliotēka. Informācijas meklēšana datubāzēs. Bibliogrāfijas un atsauču veidošanas rīki
LMC_T004 Lopkopība
TAM_002 Augkopība
TLP_001 Lauksaimniecības pamati
LVDM102 Latviešu valoda
PārZT002 Viesnīcu pakalpojumi
PedaT001 Vispārizglītojošie mācību priekšmeti profesionālajā izglītībā
PārZT003 Pārtikas industrija
BūvZT009 Energy Efficiency
BūvZP037 Aizsardzība pret troksni
BūvZP038 Aizsardzība pret troksni
You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle